Suomen suurlähetystö Beirutissa hakee koordinaattoria

Suomen suurlähetystö Beirutissa etsii kokoaikaiseen työsuhteeseen suomalaista asemamaasta palkattua koordinaattoria hallinnoimaan edustuston paikallisen yhteistyön määrärahan hankkeita ja seuraamaan Suomen kehityspolitiikan toteutusta edustuston asemamaissa. Työsuhteen kesto on vuosi ja aloitus aikaisintaan 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluvat paikallisen yhteistyön määrärahan suunnittelu ja hallinnointi Libanonissa; paikallisen yhteistyön määrärahalla toteutettavien hankkeiden seuranta ja evaluointi ja niistä raportointi; osallistuminen Suomen Syyrian kriisin strategian sekä kehitysyhteistyöhankkeiden ja humanitaarisen avun seurantaan ja niistä raportointi; osallistuminen avunantajien koordinaatioon; suurlähetystön julkisuuskuvaan liittyvät tehtävät ja tapahtumien järjestämiset, sekä muut edustuston päällikön tai hänen sijaisensa määräämät tehtävät.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sopivaa yliopistotutkintoa, vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, projektihallinnan syvää tuntemusta sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Libanonin kansalaisyhteiskunnan tuntemus sekä arabian ja/tai ranskan kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävään valittuun sovelletaan asemamaasta palkatun työsuhteen ehtoja, jotka määräytyvät pääsääntöisesti Libanonin lainsäädännön mukaisesti. Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemus liitteineen säilytetään edustustossa vuoden ajan. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016). Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietolainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa: um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Huomioithan, että hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Vapaamuotoiset, suomenkieliset hakemukset ansioluetteloineen otsikolla ”Koordinaattori / SL Beirut” pyydetään toimittamaan viimeistään 20.3.2020 sähköpostitse osoitteeseen sanomat.bei(a)formin.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa edustuston päällikön sijainen Anna Savolainen (anna.savolainen(a)formin.fi).