Suurlähettiläs Piipponen jätti valtuuskirjeen Bosnia ja Hertsegovinan presidenttineuvoston puheenjohtajalle

Suurlähettiläs Risto Piipponen jätti valtuuskirjeen Bosnia ja Hertsegovinan presidenttineuvoston puheenjohaja Bakir Izetbegovićille eilen Sarajevossa.
 

Suurlähettiläs Risto Piipponen (vasemmalla) jätti valtuuskirjeen Bosnia ja Hertsegovinan Presidenttineuvoston Puheenjohaja Bakir Izetbegovićille eilen Sarajevossa.

Tilaisuudessa suurlähettiläs Piipponen korosti molempien valtioiden nauttivan ystävällisistä kahdenvälisistä suhteista ilman selvittämättömiä kysymyksiä, sekä säännöllisestä kanssakäymisestä poliittisella tasolla. Suurlähettiläs Piipponen korosti myös, että Suomi on jatkossakin vahva EU:n laajentumispolitiikan tukija ja toivottaa tervetulleeksi sen, että Bosnia ja Hertsegovina on jälleen vahvistanut sitoumuksensa pyrkimykselleen päästä Euroopan Unionin jäseneksi. Piipponen sanoi Suomen olevan valmis jakamaan kokemuksia, asiantuntijuutta ja tietoa Twinningin, TAIEX:n ja muun yhteistyön kautta.

Presidenttineuvoston puheenjohtaja, herra Izetbegović toivotti Suomen suurlähettiläälle menestyksekästä toimikautta  Bosnia ja Hertsegovinassa, ja ilmaisi uskomuksensa maidemme kahdenvälisten suhteiden vahvistumisen jatkumiselle.

(Suomen Suurlähetystö Zabrebissa on Suomen valtion virallinen edustaja Kroatiassa, Bosnia ja Hertsegovinassa sekä Pyhässä istuimessa.)