Kiinnostaako sinua monipuoliset neuvonantajatehtävät Euroopan ytimessä Strasbourgissa?

Suomen pysyvä edustusto Euroopan neuvostossa Strasbourgissa hakee neuvonantajaa oikeudellisiin asioihin ja kansainvälisiin ihmisoikeusasioihin 18 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Neuvonantaja osallistuu ihmisoikeuksien ja oikeusvaltiokysymysten seurantaan Euroopan neuvostossa. Hän valmistelee ja seuraa erityisesti Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomioiden täytäntöönpanoa ja Venäjän vastuuvelvollisuuden varmistamista koskevia keskusteluja. Tehtävään kuuluu erikseen sovittavia temaattisia vastuita. Tehtävä sisältää myös oikeudellista neuvonantoa liittyen laajasti Suomen pysyvän edustuston toimikenttään, ml. johdon tuki.

Hakijalta toivomme:

-Oikeustieteellistä tai vastaavaa yhteiskuntatieteellistä (esim. kansainvälisen oikeuden) korkeakoulututkintoa

-Vähintään viiden vuoden relevanttia työkokemusta

-Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ranskan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

-Oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Työkokemus kansainvälisessä järjestössä tai valtionhallinnossa katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävä kuuluu edustuston paikallisesti palkatun henkilökunnan tehtäviin ja työsuhteessa sovelletaan paikallista Ranskan lainsäädäntöä ja noudatetaan asemamaasta palkatun henkilön työehtoja.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn.

Vapamuotoiset hakemukset ml. ansioluettelo ja palkkatoivomus pyydetään lähettämään 24.6.2024 mennessä osoitteella [email protected] (hakemuksia ei palauteta).

Lisätietoja tehtävästä antaa suurlähettiläs Sini Paukkunen-Mykkänen ([email protected]) tai neuvonantaja Anu Välimäki ([email protected]).