Lusakan suurlähetystö hakee määräaikaista hallintovirkailijaa

Suomen Lusakan suurlähetystö etsii hallintovirkailijaa taloushallinto- ja viestintätehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää viimeistään 31.8.2024.

Suomen Lusakan suurlähetystö hakee määräaikaista hallintovirkailijaa, jonka päätehtävänä ovat taloushallinto- ja viestintätehtävät. Kyseessä on määräaikainen tehtävä 30.6.2026 asti. Työsopimukseen sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Hallintovirkailijan keskeisiä työtehtäviä ovat:

  • Taloushallintotehtävät, ml. edustuston maksuliikenne, kirjanpito, määrärahaseuranta, inventaariot
  • Viestinnän tuotanto ja sen ideointi, mm. somesisällön suunnittelu ja toteutus, tapahtumien valokuvaus ja videointi
  • Erilaiset tapahtumajärjesteltyihin ja vierailuihin liittyvät tehtävät
  • Edustuston verkkosivujen päivitys
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävään valittavalta edellytetään Suomen kansalaisuutta ja soveltuvia opintoja. Lisäksi edellytetään kykyä vaikuttavaan viestintään suomen ja englannin kielillä. Kokemus taloushallintotehtävistä katsotaan hakijan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan paineensietokykyä ja taitoa omaksua nopeasti suuria määriä uutta tietoa ja mukautua muuttuviin tilanteisiin. Tehtävään valittavalla on oltava erinomaiset organisointikyvyt.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, vastuunkantoa ja kykyä toimia joustavasti työyhteisön jäsenenä monikulttuurisessa työympäristössä.

Tehtävän työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja ja Sambian lainsäädäntöä. Valituksi tullut on työsuhteessa suoraan edustustoon. Tehtävän palkka määräytyy paikallisen palkkatason mukaan.

Miten haen?

Suomenkielinen vapaamuotoinen hakemus sisältäen palkkatoiveen, CV:n sekä suositukset pyydetään lähettämään erillisinä .pdf tiedostoina 31.8.2024 mennessä osoitteeseen sanomat.lus(a)gov.fi, otsikkokenttään merkintä ”Hallintovirkailija (etunimi sukunimi)”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä ja työsuhteen ehdoista antaa konsulipalvelu- ja hallintovastaava Suvi Saarinen, sanomat.lus(a)gov.fi.  

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta http://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.