Team Finland Saudi-Arabiassa

Team Finland -verkosto edistää Suomen taloudellisia ulkosuhteita, maakuva- ja promootiotyötä, yritysten kansainvälistymistä sekä Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja. Sen tavoitteena on tehostaa näiden sektoreiden suomalaistoimijoiden välistä yhteistyötä.

Team Finland -verkoston ytimen muodostavat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden tulosohjauksessa olevat julkisrahoitteiset organisaatiot ja ulkomaiset verkostot. Team Finland -verkostolla on yhteinen, valtioneuvoston toteuttama ohjaus. Sen ulkomaisesta toiminnasta vastaavat yli 70 paikallista tiimiä eri puolilla maailmaa.

Maailmantalouden murros on johtanut tilanteeseen, jossa suomalaisten hyvinvointi riippuu entistä voimakkaammin asioista Suomen rajojen ulkopuolella. Meidän on pystyttävä vaikuttamaan ulkomaiseen toimintaympäristöön ja tukemaan sitä, että ulkomailla tehdään meidän kannaltamme edullisia valintoja. Tähän pystymme parhaiten yhteistyöllä.

Team Finland -yhteyshenkilöt Saudi-Arabiassa

Maajohtaja:
Suurlähettiläs Antti Rytövuori
+966 11 488 1515
Suomen suurlähetystö, Riad
[email protected]

Koordinaattori:
Kakkosvirkamies Tiina Parviainen
+966 11 488 1515
Suomen suurlähetystö, Riad
[email protected]

Kaupallinen neuvonantaja:
Neuvonantaja Ferdinand Roc
+966 11 488 1515
Business Finland Saudi Arabia Trade Center
[email protected]

Team Finland -toimijat Saudi-Arabiassa

Suomen suurlähetystö, Riad 

Business Finland, Riad

Team Finland -verkoston tavoitteet Saudi-Arabiassa

Team Finland –verkoston tavoitteena Saudi-Arabiassa on kirkastaa Suomen maakuvaa korkean teknologian ja osaamisen keskuksena ja samalla vahvistaa kuvaa Suomesta ja suomalaisyrityksistä vakaina, johdonmukaisina ja luotettavina yhteistyökumppaneina.

Lisäksi tavoitteena on tukea jo alueella toimivien suomalaisyritysten kasvua ja uusien yritysten markkinoillepääsyä keskeisillä suomalaisilla vahvuusalueilla. Verkoston tavoitteena on myös kartoittaa ja avata markkinoita uusille toimialoille ja yrityksille sekä muun kaupallis-taloudellisen yhteistyön ja investointien tukeminen.

Lisätietoa

Team Finland

Team Finland Market Opportunities

Business Finland 

Team Finland on Facebook

Team Finland on Twitter

Team Finland on YouTube