Team Finland -verkosto

Team Finland -verkosto edistää Suomen taloudellisia ulkosuhteita, maakuva- ja promootiotyötä, yritysten kansainvälistymistä sekä Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja. Team Finland -verkoston ytimen muodostavat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Business Finland. Verkoston ulkomaisesta toiminnasta vastaavat yli 70 paikallista tiimiä eri puolilla maailmaa.

Suomen suurlähetystö Rabatissa osana Team Finland -verkostoa tukee suomalaisia yrityksiä kaupan ja vienninedistämisessä Marokkoon muun muassa edistämällä suomalais- ja marokkolaistoimijoiden yhteistyötä sekä jakamalla tietoa Marokon markkinoista ja taloustilanteesta. Suurlähetystö pyrkii myös tarjoamaan arvovaltapalveluitaan ja neuvontaa tapauskohtaisesti yhteistyön ja liiketoiminnan tukemiseksi Marokossa.

Näille sivuille on koottu Suomen suurlähetystön Team Finland -verkoston yhteyshenkilöt, joihin voitte olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, sekä hyödyllisiä linkkejä marokkolaisten ja suomalaisten viranomaisten ja muiden toimijoiden verkkosivuille.

Mikäli haluatte tilata suurlähetystön kuukausittaisen Team Finland – uutiskirjeen, joka koostaa yhteen Marokon talousuutisia, lähettäkää viesti osoitteeseen [email protected]

Team Finland -yhteyshenkilöt Marokossa

TF Koordinaattori: Soukaina Mezgheldi
Commercial Consultant
Puh. +212 673 744 010
Suomen suurlähetystö, Rabat
[email protected]

Puheenjohtaja: Pekka Hyvönen
Suurlähettiläs
Suomen suurlähetystö, Rabat
Puh. +212-537-658 775
[email protected]

Team Finland -toimijat Marokossa

Suomen suurlähetystö, Rabat

Business Finland, CasablancaLinkki toiselle web-sivustolle.(avautuu uuteen ikkunaan)