Virkatodistus- ja osoitetiedustelut

Ulkoministeriön tietojen mukaan Suomen virkatodistusta vastaavaa asiakirjaa ei ole saatavissa Sri Lankan toimivaltaiselta rekisteriviranomaiselta, koska maassa ei ole keskitettyä väestötietojärjestelmää. Muidenkaan vastaavien todistusten saaminen paikallisilta viranomaisilta ei ole todennäköistä Sri Lankassa. Tulosta estekirje (avautuu uuteen ikkunaan) (pdf, 104 Kb)

Sri Lankasta on saatavilla vain syntymä-, avioliitto- ja kuolintodistuksia. Osoita näitä todistuksia koskevat pyynnöt Sri Lankan rekisteriviranomaiselle (Registrar General's Department(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)).

Osoita osoitetiedustelut Sri Lankan kansalaisten rekisteröinnistä vastaavalle viranomaiselle (Department for Registration of Persons(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)) tai Sri Lankan poliisille(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan).

Saat lisätietoja myös Sri Lankan valtion informaatiokeskuksen sivuilta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan).