Vaalipalautekysely: Australia, Uusi-Seelanti ja Tyynenmeren saaret

Suurlähetystö kerää palautetta vaalijärjestelyistä nettikyselyn kautta. Kyselyn tarkoituksena on saada palautetta vuoden 2023 eduskuntavaalien ennakkoäänestyksen järjestelyistä suurlähetystön kattamalla alueella, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Tyynenmeren saarilla.

Linkki kyselyyn: https://forms.gle/TjA7i4JgqmQ5Eejo7(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Vastaamalla kyselyyn voit auttaa lähetystöä tulevien vaalien, passimatkojen ja muun toiminnan suunnittelussa. Lähetystön tavoite on tarjota mahdollisimman monelle suomalaiselle mahdollisuus äänestää. Seuraavan kerran äänestetään tammikuussa 2024 pidettävissä presidentinvaaleissa.

Kannustamme jakamaan tietoa tästä kyselystä ja auttamaan niitä, joilla on haasteita verkkokyselyn täyttämisessä. Lähetystö toivoo, että mahdollisimman monen ääni kuuluu.

Käytännön syistä kysely tehdään englanniksi. Voit kuitenkin halutessasi vastata myös suomeksi tai ruotsiksi. Vastaukset ovat anonyymejä. Nimeä tai yhteystietoja ei pyydetä. Kaikki kerätty tieto on tarkoitettu ainoastaan lähetystön sisäiseen käyttöön ja hävitetään tulosten analysoinnin jälkeen.

 

Kysely sulkeutuu 31. toukokuuta 2023.