Tule harjoitteluun Suomen Dohan-suurlähetystöön

Haemme korkeakouluharjoittelijaa syksylle 2024

Suomen suurlähetystö Qatarissa hakee korkeakouluharjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi 1. lokakuuta alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme harjoittelijaksi opintojen loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa. Edellytyksenä on, että opiskelija saa harjoittelua varten rahoitustukea oppilaitokseltaan.

Työtehtävät

• Avustaminen tiedonhankinnassa, tausta-aineistojen laatimisessa ja raportoinnissa

• Avustaminen edustuston sosiaalisen median päivittämisessä ml. sisällöntuotanto

​​​​​​​• Paikallisen median seuranta

• Avustaminen vierailujen ja tapahtumien järjestämisessä

• Asiakaspalvelutehtävissä avustaminen

• Muut mahdolliset edustuston johdon määräämät tehtävät

Edellytykset tehtävän hoitamiseen

Korkeakouluharjoittelijalta edellytetään tietoteknisiä perustaitoja, hyviä yhteistyötaitoja, aloitekykyä ja joustavuutta, kykyä viedä projektit päätökseen määräajassa sekä sopeutumiskykyä monikulttuuriseen työyhteisöön. Harjoittelijalta edellytetään erinomaista suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa, arabian osaamisesta on hyötyä. Aiempi ulkomailla työskentely tai opiskelu katsotaan eduksi. 

Palkkaus

Korkeakouluharjoittelijalle maksetaan Kelan työssäoloehdon täyttävä vähimmäispalkka (vuonna 2024 bruttopalkka ilman työnantajan sivukuluja on 1 399 euroa/kk). Harjoittelijalla on oltava yliopiston apuraha, joka kattaa harjoittelun kaksi ensimmäistä kuukautta.

Muuta

Harjoittelijan tulee itse hankkia majoitus harjoittelun ajaksi. Suurlähetystö voi

tarvittaessa antaa vinkkejä eri asunnonhakukanavista.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin verkkosivulta(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja opintorekisteriote 4.6.2024 mennessä osoitteeseen: [email protected].

Hakemalla tehtävään hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn. Käsittelemme edustustolle annettuja henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietoja eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa https://um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.) 

Lisätietoja

[email protected]