Hallinto- ja konsulipalveluvirkailijan määräaikainen tehtävä avoinna

Kiinnostavia ja vaihtelevia maahantuloon, hallintoon ja viestintään liittyviä tehtäviä tarjolla tiiviissä monikulttuurisessa tiimissä Suomen suurlähetystössä Sambiassa!

Suomen suurlähetystö Lusakassa hakee hallinto- ja konsulipalveluvirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2022 – 31.1. 2024 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 21.12.2021.

 

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja sekä Suomen kansalaisuutta.

 

Työsuhteessa sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja paikallista asemamaan lainsäädäntöä.

 

Pääasialliset työtehtävät ovat:

  • Oleskelulupa-, passi-, ja kansainvälisiin matkustusasiakirjoihin liittyvien hakemusten käsittely
  • Taloushallinnon tehtävät; verkkopankkimaksaminen ml. laskut, palkat, verot, eläkemaksut, kirjanpito
  • Loma- ja työajanseuranta ml. elektroninen kulunseurantajärjestelmä
  • Viestintätehtävät ml. verkko- ja facebook-sivujen päivittäminen
  • Muut hallinnolliset tehtävät ml. arkistointi, inventaariot
  • Konsuli- ja hallintovastaavan lyhytaikainen sijaistaminen
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

 

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.)

 

Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Niitä ei siirretä tai luovuteta eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä.

 

Tietosuojakäytäntöön voi tutustua osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

 

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää 21.12.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]   Viestin otsikoksi tulee merkitä ’Avoin tehtävä’. Hakemuksia ei palauteta.

 

Tehtävässä sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa.