Suurlähetystö esitteli Fiskarsia Team Finland –tapahtumassa

Suomen suurlähetystö järjesti yhteistyössä paikallisen jälleenmyyjän Komtelin kanssa tapahtuman, jossa esiteltiin Fiskarsin tuotteita.

Marraskuinen ilta oli lämmin, joten tapahtuma järjestettiin osittain suurlähettilään puutarhassa, jossa vieraat pystyivät tutustumaan Fiskarsin laadukkaisiin kirveisiin, lapioihin, ruohonleikkureihin ja muihin puutarhatyökaluihin.

Fiskars tools
Tapahtumassa oli esillä erilaisa työkaluja.

Suurlähettiläs Pia Stjernvall kiitti vieraita ja kannusti heitä tutustumaan tarkemmin esillä olleisiin Fiskarsin työkaluihin. Hän kehui Fiskarsin tuotteiden kestävyyttä ja ajatonta muotoilua ja kertoi, että hän on perinyt omat oranssit Fiskarsin saksensa isoäidiltään.

Fiskars tool in use
Oksasakset käytössä

Komtelin edustajien mukaan myös kosovolaiset ovat todenneet Fiskarsin työkalut toimiviksi ja kestäviksi. Paikalla olleet kosovolaiset yrittäjät, poliitikot ja kansainvälisen yhteisön edustajat olivat kiinnostuneita tuotteista ja halusivat tietää, mistä Kosovossa on mahdollista ostaa Fiskarsin tuotteita. Tuotteita voi ostaa jälleenmyyjien myymälöistä ympäri Kosovoa sekä verkossa osoitteessa www.gjirafamall.com.(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Fiskarsista

Fiskars perustettiin vuonna 1649, se on yksi Euroopan vanhimmista yrityksistä. Suomessa Fiskars tunnetaan muotoilustaan, kestävistä tuotteistaan sekä tunnistettavasta oranssista väristä. Fiskars on myynyt yli miljardi paria klassikkotuotettaan oransseja saksia.

Fiskars perustettiin jo vuonna 1649