Työharjoittelu Suomen pääkonsulaatissa New Yorkissa

Haemme pääkonsulaatin konsuli- ja kansalaispalvelutiimiin ammattikorkeakouluharjoittelijaa mielenkiintoiseen ja dynaamiseen toimintaympäristöön 19.8.2019 alkaen.

Haemme pääkonsulaatin konsuli- ja kansalaispalvelutiimiin ammattikorkeakouluharjoittelijaa mielenkiintoiseen ja dynaamiseen toimintaympäristöön 19.8.2019 alkaen (riippuen onko harjoittelu viiden vai kuuden kuukauden mittainen).

Konsuli- ja kansalaispalvelutiimin harjoittelijan tärkeimmät työtehtävät:

  • Osallistuminen passi- ja maahantuloasioiden (viisumit ja oleskeluluvat) asiakaspalveluun

  • Avustaminen asiakaspalvelussa ja -viestinnässä

  • Avustaminen asiakirjahallinnossa ja muissa tukitehtävissä

  • Muut esimiehen erikseen määräämät tehtävät


Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä hyvää englannin ja suomen kielten suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito sekä kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi.

Haemme harjoittelijaa, jolla on koulutusalanaan esim. ”Johdon assistenttityön ja kielten koulutus" tai "Liiketalouden koulutus” tai muuten tehtävien suorittamisen kannalta soveltuva opintotausta. Etusijalle katsotaan opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon eikä kuulu Suomen tapaturmavakuutuslain piiriin, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelijalla tulee täten olla myös työtapaturman kattava matkavakuutus. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin. Kirjalliset suomenkieliset hakemukset pyydetään lähettämään 22.4.2019 mennessä osoitteeseen: [email protected], sähköpostin aiheena ”NYC, konsuli- ja kansalaispalvelutiimin harjoitteluhakemus”. Tieto rahoituksesta tulee ilmoittaa hakemuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsuli Hanna Luhtala, [email protected], puh. +1-212-750 4400 (pääkonsulaatin keskus).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.