angle-left Suomen Pääkonsulaatti Los Angelesissa hakee harjoittelijaa

Suomen Pääkonsulaatti Los Angelesissa hakee harjoittelijaa

Haemme Los Angelesiin ammattikorkeakouluharjoittelijaa viideksi tai kuudeksi kuukaudeksi syyskuun alusta 2019 alkaen. Vapaamuotoiset hakemukset 24.05. mennessä.

Haemme ammattikorkeakouluharjoittelijaa kansalaispalveluyksikön tehtäviin. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden tutustua laajasti edustuston toimintaan ja palveluihin monikulttuurisessa ympäristössä.

Työtehtävät

  • osallistuminen asiakaspalveluun

  • maahantulo-, oleskelulupa- ja passihakemusten vastaanotto ja käsittely

  • hallinnolliset tehtävät

  • muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät

Harjoittelijalta odotetaan                                                                                                     
Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä, hyvää englannin ja molempien kotimaisten kielten taitoa. Etusijan saavat opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Kokemus asiakaspalvelusta sekä matkailualan, liiketalouden ja johdon assistenttityön opinnot katsotaan eduksi.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon eikä kuulu Suomen tapaturmavakuutuslain piiriin, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelijalla tulee täten olla myös työtapaturman kattava matkavakuutus. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin.

Harjoittelun ehdot
Edustusto tekee harjoittelijan kanssa työharjoittelusopimuksen. Harjoittelijan tulee saada harjoittelua varten rahoitus oppilaitokseltaan. Edustusto ei maksa harjoittelijalle palkkaa tai muuta korvausta harjoittelujakson ajalta. Lisäksi harjoittelija maksaa matkansa, matkavakuutuksensa ja asumiskustannuksensa itse. Edustusto avustaa oleskelu- ja työluvan hankkimisessa.

Miten haet
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen sanomat.los(at)formin.fi viimeistään 24.05.2019. Sähköpostiviestin otsikkoon merkitä "AMK-harjoittelija ja hakijan nimi".

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja harjoittelusta antaa edustuston hallintovirkailija Minna Paakkunainen (minna.paakkunainen(at)formin.fi).