Los Angelesin pääkonsulaatti hakee Team Finland -koordinaattoria 

Suomen Los Angelesin pääkonsulaatti hakee Team Finland -koordinaattoria suomalaisyritysten vienninedistämistehtäviin 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan kahden vuoden määräajaksi. Tehtävä on Los Angelesissa kattaen pääkonsulaatin toimialueen eli USA:n 13 läntisintä osavaltiota.

Haettava henkilö keskittyy työssään vienninedistämiseen ja kaupallistaloudellisiin kysymyksiin. Työn keskeinen tavoite on suomalaisten yritysten vientiponnisteluiden tukeminen USA:n markkinoilla.

Team Finland -koordinaattorin päätehtävät ovat:

  • Suomalaisyritysten avustaminen käytännön vienninedistämistyössä osana pääkonsulaatin Team Finland-tiimiä sekä laajempaa Team Finland-verkostoa
  • Osallistuminen yritysten kansainvälistymisen suunnitteluun ja toteutukseen vienninedistämisen painopistealueilla
  • Erilaisten vierailujen ja tapahtumien käytännön valmistelu ja toteutus
  • Raportointi, viestintä ja taustamateriaalien valmistelu
  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, liiketoimintaan liittyvää erityisosaamista sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Tietoteknologiaan, digitalisaatioon, datatalouteen ja tekoälyyn liittyvä erityisosaaminen lasketaan eduksi. Lisäksi hakijalta edellytetään Suomen ja USA:n liiketoimintaympäristön tuntemusta, hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä tiimityöskentelyyn. Hakijan on oltava hyvin ulospäin suuntautunut sekä viestintä- ja markkinointihenkinen ja –kykyinen, myös englannin kielellä.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse otsikolla "Team Finland -koordinaattori" osoitteeseen: [email protected]. (HUOM! Hakemukset lähetetään ainoastaan edellä mainittuun osoitteeseen).

Työsuhteessa sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja ja paikallista asemamaan lainsäädäntöä. Työnantaja ei osallistu valittavan henkilön muutto-, asumis-, tms. kustannuksiin.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Hakuaika päättyy 29.10.2021 klo 24:00 (läntisen USA:n aikaa). 

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa pääkonsuli Okko-Pekka Salmimies, [email protected], puhelin virka-aikana (läntisen USA:n aikaa, -10h): +1 310 721 3600 ja palvelussuhteen ehdoista Susanna Kytösaho, [email protected], puh. +1 310 463 5768.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.