Kannettava passilaite Seattlessa 25.-26.11.2019

Suomen Los Angelesin pääkonsulaatti tuo liikkuvan passilaitteiston Seattleen 25.-26.11.2019. Samalla on myös mahdollista hakea henkilökorttia. Hakemus on jätettävä henkilökohtaisesti ja sitä varten on varattava aika.

Ajanvaraukset, hakemuslomakkeet ja tarkemmat ohjeet löytyvät tästä linkistä.(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Passin ja henkilökortin hakuprosessi liikuteltavalla laitteella on lähes samanlainen kuin hakeminen konsulaatissa, paitsi
    1. asiakirjoista tulee olla mukana alkuperäisen lisäksi myös kopio.
    2. hakemus täytetään etukäteen mutta allekirjoitetaan vasta virkailijan edessä.
    3. Passimaksu tulee suorittaa money orderilla/certified checkillä/cashier's checkillä, joka on osoitettu ”Embassy of Finland Consular Fees Los Angeles”.  Marraskuun palveluhinnasto löytyy pääkonsulaatin verkkosivuilta.

Passihakemus voidaan laittaa vireille, mikäli väestötietojärjestelmän tiedot ovat oikein (mm. nimitiedot). Hakijan tulee itse huolehtia omien henkilötietojensa ajan tasaisuudesta (Väestötietolaki 661/2009) ja ne voi maksutta tarkistaa maistraatista kerran vuodessa http://www.maistraatti.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Lisätietoja:
    Los Angelesin pääkonsulaatti
    Konsulipalveluosasto
    puh. (310) 203 9903 ext. 4
    sp [email protected] 

Passia voi hakea myös Suomen matkan yhteydessä poliisiviranomaiselta. Lisätietoa www.poliisi.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Suomen Los Angelesin pääkonsulaatti varaa oikeuden peruuttaa matkan.