Avoin työpaikka: Vahtimestari, Suomen Washingtonin suurlähetystö

Suomen Washingtonin suurlähetystö hakee vahtimestaria kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suomen suurlähetystössä Washington D.C.:ssä toimii viiden hengen tukipalvelutiimi, jonka tavoitteena on luoda ja ylläpitää henkilökunnalle toimivat, turvalliset ja viihtyisät puitteet. Tukipalveluihin kuuluu kiinteistön- ja puutarhanhoito, kuljetuspalvelut, tekninen turvallisuus ja virastopalvelut. Tiimiä vetää isännöitsijä, jonka lisäksi tiimissä työskentelee virastomestari, vahtimestari, autonkuljettaja ja talonmies/puutarhuri.  

Vahtimestarin tehtäviin kuuluu mm. seuraavia tehtäviä:

  • Valtion kiinteistöjen kunnossapitotehtävät
  • Vahtimestarin ja autonkuljettajan tehtävät
  • Tilaisuuksien valmistelu- ja rakentamistehtävät
  • Muut esimiehen määräämät tehtävät

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana laajempaa tiimiä sekä palveluhenkistä asennetta. Odotamme hakijalta soveltuvaa teknisen alan ammattitutkintoa tai muutoin esim. työssä hankittua teknistä ammattipätevyyttä.

Tehtävässä menestyminen vaatii teknistä ymmärrystä ja käden taitoja sekä suomen ja englannin kielen hallintaa.

Tehtävään valituksi tulleeseen sovelletaan Yhdysvaltojen asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.  Työnantaja ei osallistu matka-, muutto- tai asumiskustannuksiin. Vapaamuotoinen kirjallinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 17.6.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa hallintovastaava Pia Saarikivi ([email protected]).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta https://www.um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset.