Avoin harjoittelupaikka: Korkeakouluharjoittelija, Suomen suurlähetystö, Washington D.C

Finterns_2018

Suomen suurlähetystö Washington D.C.:ssä hakee uusia korkeakouluharjoittelijoita Pohjois-Amerikan taloushallintokeskittymän tiimiin. Taloushallintokeskittymä vastaa neljän Suomen edustuston (suurlähetystö Washington, pääkonsulaatti New York, pysyvä YK-edustusto New York ja pääkonsulaatti Los Angeles) taloushallinnosta.

Työtehtävät:

  • laskujen käsittely ja siirto hyväksyntä- ja arkistointijärjestelmään
  • epäselvien paikallisten laskujen selvitystyö
  • tositteiden tiliöinnissä ja maksuliikenteessä avustaminen
  • määrärahaseuranta kuluryhmittäin (tietojen kerääminen eri järjestelmistä) ja raportointi edelleen asiakasedustustoille
  • sisäinen laskutus
  • muut esimiehen määräämät tehtävät

Tehtävään valittavalta edellytetään ammattikorkeakoulu- tai vastaavia opintoja taloushallinnossa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Kokemus taloushallinnon tehtävistä ja taloushallinnon järjestelmien käytöstä on eduksi. Tehtävässä vaaditaan numerotarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomen ja englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Harjoittelujaksojen pituus 4 - 6kk, aloitusajankohdat heinä-elokuu 2019 ja tammi-helmikuu 2020 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun ajalta ei makseta palkkaa, vaan harjoittelijalla tulee olla oman oppilaitoksen tai vastaavan myöntämä julkinen rahoitus koko harjoitteluajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Päivi Korhonen, [email protected].

Hakemuksen pyydetään lähettämään 29.3.2019 mennessä osoitteeseen [email protected].

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta: http://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn.

harjoittelu
harjoittelu
harjoittelupaikat
kansainvälinen harjoittelu
työharjoittelu