Suomen YK-edustusto New Yorkissa hakee assistenttia

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kielitaitoista, palveluhenkistä, organisointi- ja yhteistyökykyistä assistenttia kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään 13.3.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.

Yk

Tehtäviin kuuluu:

  • pysyvän edustajan sijaisen henkilöassistentin tehtävät (kalenterinhallinta, taustamateriaaleista     huolehtiminen, hallinnolliset selvitykset kuten matka- ja edustuslaskut sekä luottokorttiselvitykset ym.)
  • toimiminen YK:n protokollan ja Yhdysvaltain isäntämaapalveluiden yhteyshenkilönä (mm. henkilöstön rekisteröinnit, muuttotullauksissa avustaminen, verovapauskorttien, ajokorttien ja perheenjäsenten työlupien haku sekä YK:n kulkuluvat)
  • yleiset edustuston johdon tukitehtävät
  • tilaisuuksien, kokousten ja matkojen järjestelyt sekä korkean tason vierailuvalmistelut
  • pysyvän edustajan assistentin ja edustuston muiden assistenttien sijaisuudet ja tuki
  • muut esimiehen ja edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja dynaamisen ja nopea-tempoisen työympäristön edellyttämää paineensietokykyä. 

Lisäksi hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sopivaa pohjakoulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Kokemus henkilöassistentin työstä katsotaan eduksi. Työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi samoin kuin kokemus työskentelystä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kahden vuoden määräaika sisältää 4 kk:n koeajan.

Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 17.2.2019 mennessä osoitteeseen: Permanent Mission of Finland to the UN, 605 Third Avenue, 35th floor, NY 10158 tai sähköpostilla sanomat.yke(at)formin.fi. Edustusto on yhteydessä vain haastateltaviin.

Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014).

Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.poliisi.fi/supo.

Lisätietoja tehtävästä antaa suurlähettiläs Jussi Tanner ja työsuhteen ehtoihin liittyviin kysymyksiin vastaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Sirpa Heldán-Zambetakis (etunimi.sukunimi(a)formin.fi ).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.