Hae työharjoitteluun Suomen YK-edustustoon New Yorkiin

Henri Salonen

Suomen YK-edustustoon haetaan ammattikorkeakouluharjoittelijaa 19.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan viideksi – kuudeksi kuukaudeksi kansainväliseen ja dynaamiseen toimintaympäristöön. Työtehtäviin kuuluu toimiminen assistenttiharjoittelijana ja avustaminen eri tukitehtävissä (mm. johdon ja tiimien assistenttitehtäviin osallistuminen, vierailujen ja tilaisuuksien järjestelyt, YK:n yleiskokouksen korkean tason viikon valmistelut) sekä muu YK-edustuston toimintaan osallistuminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä hyvää englannin ja suomen kielten suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi muu kielitaitoja kansainvälinen kokemus, hyvät IT-taidot, sekä kokemus toimistotyöstä katsotaan eduksi.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon eikä kuulu Suomen tapaturmavakuutuslain piiriin, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelijalla tulee täten olla myös työtapaturman kattava matkavakuutus. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin.

Kirjalliset suomenkieliset hakemukset pyydetään lähettämään 14.12.2017 mennessä osoitteeseen: [email protected], sähköpostin aiheena ”YKE: assistenttiharjoitteluhakemus”.

Hakemukseen tulee merkitä tiedot rahoituksesta sekä sopivista harjoitteluajankohdista. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintovirkailija Jaakko Minkkinen, [email protected], puhelin + 1 212 821 0208