Edustustomme etsii viestintäharjoittelijaa

Viestinnän työharjoittelu Suomen YK-edustustossa New Yorkissa

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa etsii ammattikorkeakouluharjoittelijaa 5-6 kuukaudeksi  alkaen 2.5.2017 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu edustuston viestintään liittyvät tehtävät, sosiaalisen median käyttö (mm. Facebook, Twitter), edustuston verkkosivujen päivitys, sisällön tuotanto (juttujen kirjoittaminen ja valokuvaus) sekä ulkoasiainhallinnon sisäisille verkkosivuille että edustuston verkkosivuille ja mm. erilaiset tapahtumien järjestelyihin liittyvät tehtävät.

Tehtävän hoitaminen edellyttää viestintäalan koulutusta, sosiaalisen median hyvää tuntemusta, erinomaista kirjallista ilmaisukykyä, valokuvankäsittelyohjelmien hallintaa ja kokemusta verkkosivujen päivittämisestä. Etsimme reipasta, tarkkaa, oma-aloitteista ja idearikasta persoonaa. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Kansainvälisen politiikan tuntemus katsotaan eduksi.

YK-edustusto on yksi Suomen suurimpia diplomaattisia edustustoja maailmalla. Henkilökunta työskentelee Suomen ulkopolitiikan tavoitteiden saavuttamiseksi ja Suomen etujen edistämiseksi YK:ssa, jossa on yhteensä 193 jäsenmaata.

Työnantaja ei osallistu palkka-, matka- tai asumiskustannuksiin. Koska kyseessä työharjoittelu, tulee harjoittelijalla olla myös työtapaturmat kattava matkavakuutus. Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksesta. Ennen lopullista valintaa tehdään valittavasta turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä: hallintovirkailija Jaakko Minkkinen ([email protected]).

Kirjalliset suomenkieliset hakemukset pyydetään lähettämään 5.3.2017 mennessä osoitteeseen: [email protected] ja otsikolla ”Viestinnän työharjoittelu Suomen YK-edustustossa”.