Avoin työpaikka: Assistentti, Suomen pysyvä YK-edustusto, New York

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa on yksi Suomen suurimpia diplomaattisia edustustoja maailmalla. Henkilökunta työskentelee Suomen ulkopolitiikan tavoitteiden saavuttamiseksi ja Suomen etujen edistämiseksi YK:ssa, jossa on yhteensä 193 jäsenmaata. Etsimme uutta kollegaa, lue lisää ja hae 26.5. mennessä!

Näköala New Yorkin kaupungille toimistostamme.

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kielitaitoista, palveluhenkistä, organisointi- ja yhteistyökykyistä assistenttia kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään 1.9.2023 lukien tai sopimuksen mukaan. 

Assistentin keskeisiä tehtäviä ovat mm.

  • kestävän kehityksen ja ihmisoikeuksien yksikön assistenttipalvelut
  • kokous- ja matkajärjestelyt, ml. korkean tason vierailuiden ohjelma-ja aikataulusuunnittelu
  • edustustilaisuuksien järjestelyt
  • kirjeenvaihto ja yhteydenpito eri YK-tahojen kanssa
  • muut edustuston päällikön määrät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä dynaamisen ja nopeatempoisen työympäristön edellyttämää paineensietokykyä.

Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja, ml. Microsoft Office –työkalut, sekä sopivaa pohjakoulutusta (esimerkiksi merkonomi, tradenomi) ja aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Mahdollinen työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi samoin kuin kokemus työskentelystä YK-asioiden parissa tai muutoin kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kahden vuoden määräaika sisältää 4 kuukauden koeajan.

Tehtävässä sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tiiviit suomenkieliset hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 26.5.2023 sähköpostilla [email protected]i Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa kestävän kehityksen ja ihmisoikeuksien yksikön tiiminvetäjä Kaarina Airas ja työsuhteen ehtoihin liittyviin kysymyksiin vastaa yhteishallinnon tiiminvetäjä Tuomas Kinnunen. (Sähköpostiosoite muotoa [email protected])

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin verkkosivuilta:

Turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.) 

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme ulkoministeriön verkkosivuilla:

Tietosuoja ulkoasiainhallinnossa(Linkki toiselle web-sivustolle.)