Avoin työpaikka: Assistentti, Suomen YK-edustusto, New York

Avoin työpaikka: Assistentti, Suomen YK-edustusto, New York

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee kielitaitoista, palveluhenkistä, organisointi- ja yhteistyökykyistä assistenttia kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään 2.8.2021 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan asemamaasta palkatun työntekijän työehtoja.

Assistentin keskeisiä työtehtäviä ovat mm.

  • kehitys- ja ihmisoikeusyksikön assistenttipalvelut
  • kokous- ja matkajärjestelyt
  • edustustilaisuuksien järjestelyt
  • kirjeenvaihto ja yhteydenpito eri YK-tahojen kanssa
  • muut edustuston päällikön määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta työajoissa, dynaamisen ja nopeatempoisen työympäristön edellyttämää paineensietokykyä.

Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sopivaa pohjakoulutusta (kuten merkonomi, HSO-sihteeri tai tradenomi) ja aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Työlupa Yhdysvaltoihin katsotaan eduksi samoin kuin kokemus työskentelystä YK-asioiden parissa tai muutoin kansainvälisessä toimintaympäristössä. Myös viestintäosaaminen on eduksi. Kahden vuoden määräaika sisältää 4 kuukauden koeajan.

Tehtävässä sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tiiviit suomenkieliset hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 17.6.2021 mennessä sähköpostilla [email protected].

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa kehitys- ja ihmisoikeusyksikön vetäjä Kaarina Airas ja työsuhteen ehtoihin liittyviin kysymyksiin vastaa yhteishallintotiimin vetäjä Raisa Rautala.

(Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa [email protected])

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin verkkosivulta:

TurvallisuusselvityksetLinkki toiselle web-sivustolle.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme ulkoministeriön verkkosivulla:

TietosuojaLinkki toiselle web-sivustolle.

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojeni käsittelyyn.