Avoin AMK-harjoittelupaikka: Viestintä, Suomen YK-edustusto, New York

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa etsii viestintätiimiinsä ammattikorkeakouluharjoittelijaa 3 kuukaudeksi 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. YK-edustusto on yksi Suomen suurimpia diplomaattisia edustustoja maailmalla. Henkilökunta työskentelee Suomen ulkopolitiikan tavoitteiden saavuttamiseksi ja Suomen etujen edistämiseksi YK:ssa, jossa on yhteensä 193 jäsenmaata.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu mm.

 

  • Avustaminen YK-edustuston englanninkielisessä someviestinnässä, erityispainotus Instagramissa ja Twitterissä
  • Sisällöntuotanto, mm. somegrafiikoiden suunnittelu ja toteutus, valokuvaus, videotuotanto
  • Erilaiset tapahtumajärjesteltyihin ja vierailuihin liittyvät tehtävät
  • Edustuston verkkosivujen päivitys tarvittaessa
  • Muut päällikön määräämät tehtävät

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää viestintäalan opintojen lisäksi käytännön kokemusta sosiaalisen median kanavien (Twitter, Instagram) päivittämisestä, visuaalisesta sisällöntuotannosta sekä erinomaista kirjallista ilmaisukykyä englanniksi ja suomeksi. Etsimme yhteistyökykyistä, huolellista, oma-aloitteista ja idearikasta persoonaa. Kansainvälisen politiikan ja YK-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

 

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta tai säätiöltä, minkä tulee ilmetä hakemuksesta. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, tai asumiskustannuksiin. Työnantaja tarjoaa harjoittelun ajaksi valtion matkavahinkoturvan, joka kattaa matkasairaudet, matkatapaturmat ja matkatavaravahingot, sekä lisäksi vapaa-ajan liikunta- ja viriketoimintatuen.

 

Kirjallinen suomenkielinen hakemus, ansioluettelo ja esimerkkejä aiemmasta someviestinnästä pyydetään lähettämään 29.5.2022 mennessä osoitteeseen: [email protected], sähköpostin aiheena ”YKE: Viestintäharjoitteluhakemus”. Hakemukseen tulee merkitä tiedot rahoituksesta.

Lisätietoja tehtävään liittyvistä hallinnollisista asioista antaa hallintovirkailija Jaakko Minkkinen: [email protected]

Harjoittelun sisällöstä voit kysyä lisää viestinnän neuvonantaja Satu Järveläiseltä: [email protected]


Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme verkkosivulla:
Tietosuoja ulkoasianhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin sivustolta:

Turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)