Avoin AMK-harjoittelupaikka: Viestintä, Suomen YK-edustusto, New York

Avoin AMK-harjoittelupaikka: Viestintä, Suomen YK-edustusto, New York

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa etsii viestintätiimiinsä ammattikorkeakouluharjoittelijaa 3 kuukaudeksi 4.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. YK-edustusto on yksi Suomen suurimpia diplomaattisia edustustoja maailmalla. Henkilökunta työskentelee Suomen ulkopolitiikan tavoitteiden saavuttamiseksi ja Suomen etujen edistämiseksi YK:ssa, jossa on yhteensä 193 jäsenmaata.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu mm.

  • Avustaminen YK-edustuston englanninkielisessä someviestinnässä, erityispainotus Instagramissa ja Twitterissä
  • Sisällöntuotanto, mm. somegrafiikoiden suunnittelu ja toteutus, valokuvaus, videotuotanto
  • Erilaiset tapahtumajärjesteltyihin ja vierailuihin liittyvät tehtävät
  • Edustuston verkkosivujen päivitys tarvittaessa
  • Muut päällikön määräämät tehtävät

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää viestintäalan opintojen lisäksi käytännön kokemusta sosiaalisen median kanavien (Twitter, Instagram) päivittämisestä, visuaalisesta sisällöntuotannosta sekä erinomaista kirjallista ilmaisukykyä englanniksi ja suomeksi. Etsimme yhteistyökykyistä, huolellista, oma-aloitteista ja idearikasta persoonaa. Kansainvälisen politiikan ja YK-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin. Koska kyseessä AMK-opintoihin sisältyvä työharjoittelu, tulee harjoittelijalla olla myös työtapaturmat kattava matkavakuutus. Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta tai säätiöltä, minkä tulee ilmetä hakemuksesta. Ilman selvitystä riittävästä harjoittelutuesta emme voi hyväksyä hakemustasi. Ennen lopullista valintaa tehdään valittavasta turvallisuusselvitys.

Kirjallinen suomenkielinen hakemus, ansioluettelo ja esimerkkejä aiemmasta someviestinnästä pyydetään lähettämään 30.1.2022 mennessä osoitteeseen: [email protected], sähköpostin aiheena ”YKE: Viestintäharjoitteluhakemus”. Hakemukseen tulee merkitä tiedot rahoituksesta.

Lisätietoja tehtävään liittyvistä hallinnollisista asioista antaa hallintovirkailija Jaakko Minkkinen: jaakko.minkkinen ( at ) formin.fi

Harjoittelun sisällöstä voit kysyä lisää viestinnän neuvonantaja Satu Järveläiseltä: satu.jarvelainen ( at ) formin.fi

HUOM! Harjoittelujen toteutuminen riippuu kansainvälisen koronaviruspandemian kehityksestä.


Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme verkkosivulla:
Tietosuoja ulkoasianhallinnossa(Linkki toiselle verkkosivustolle)

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin sivustolta:

Turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle verkkosivustolle)