Suomen Ankaran-suurlähetystö hakee asemamaasta palkattua konsulipalveluvirkailijaa

Konsulipalveluvirkailija työskentelee suurlähetystön konsuliyksikössä ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat pääasiassa

  • oleskelulupahakemusten vastaanottaminen ja käsittely sekä hakijoiden haastattelut
  • viisumihakemusten käsittely ja päätöksenteko, hakijoiden haastattelu ja yhteistyö viisumikeskuksen kanssa ja yhteydenpito Turkissa oleviin viisumikeskuksiin
  • asiakaspalvelu ja vastaaminen puhelimitse ja sähköpostilla tuleviin tiedusteluihin  
  • osallistuminen tarvittaessa konsuli- ja passiasioiden hoitamiseen
  • osallistuminen verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittämiseen
  • muut edustuston päällikön ja lähiesimiehen määräämät tehtävät

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta ja hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Arvostamme myös hakijan ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävässä vaaditaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, tehtävässä tarvittavien tietojärjestelmien tuntemusta, huolellisuutta, joustavuutta, organisointikykyä, paineensietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä myönteistä asennetta.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, työskentely ulkoasiainhallinnon tai maahanmuuttohallinnon palveluksessa sekä maan ja alueen tuntemus.

Työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja ja Turkin työlainsäädäntöä. Palkka määräytyy paikallisen palkkatason sekä aikaisemman työkokemuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, mahdollisuuden kehittää osaamista sekä mukavan ja rennon työyhteisön. Tehtävään valittavan henkilön koulutus järjestetään tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan ulkoministeriössä Helsingissä ja perehdytys suurlähetystössä.

Turkin kiehtova kulttuuri, matkailumahdollisuudet ja sen geopoliittinen sijainti tekevät maasta hyvin mielenkiintoisen ympäristön työskennellä ja asua.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa supo.fi/turvallisuusselvitykset.  

Hakemus liitteineen säilytetään edustustossa kahden vuoden ajan. Hakemuksia ei palauteta. Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme (Linkki toiselle verkkosivustolle)(Link to another website.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Pyydämme lähettämään suomenkielisen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon 8.1.2023 mennessä osoitteeseen [email protected] . Hakemuksen ja tiedustelujen otsikoksi pyydetään merkitsemään "ANK/Konsulipalveluvirkailija ".

Tehtävään liittyviä oleellisia lisätietoja antaa hallinnollinen ulkoasiainsihteeri Raimo Pahkasalo ([email protected]).

Hakuajan päätyttyä suurlähetystö ottaa yhteyttä vain valintalistalle valittuihin ehdokkaisiin.