Tunisin-suurlähetystö hakee konsulipalveluvirkailijaa

Suomen suurlähetystö Tunisissa hakee määräaikaista, suurlähetystöön työsuhteessa olevaa konsulipalveluvirkailijaa.  

Tehtävä täytetään 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan määräaikaisella vuoden työsopimuksella. Työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja ja Tunisin lainsäädäntöä soveltuvin osin.

Menestyksekkäällä hakijalla on soveltuvan koulutuksen lisäksi mielellään aikaisempaa tuntemusta konsulipalveluista. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen, ranskan ja englannin kirjallista ja suullista kielitaitoa (ruotsin ja arabian kielitaito eduksi), erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, organisointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät it- taidot ja muu tietotekninen osaaminen ovat hakijalle suureksi eduksi. Tehtävään valittavan on oltava Suomen kansalainen. Tehtävään annetaan tarvittava koulutus.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

  • konsulipalveluiden asiakaskyselyihin vastaaminen
  • viisuminantoon liittyvien asioiden hoito: hakemusten vastaanottaminen, käsittely ja päätöksenteko, oleskelulupa- ja passiasioiden hoito
  • muut erikseen määrätyt yksittäiset tehtävät

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 10.10.2019 mennessä osoitteeseen [email protected] otsikolla HAKEMUS, KONSULIPALVELUVIRKAILIJA (ETUNIMI SUKUNIMI).

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Angervo tai Riitta Puukka, konsuli ([email protected]), +216 71 861 777

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.