Mistä haet viisumia

Suurlähetystön yhteistyökumppani VFS Global(Linkki toiselle verkkosivustolle) ottaa Thaimaassa vastaan Suomeen matkustavien viisumihakemukset Bangkokin viisumikeskuksessa vain ajanvarauksella.

Ajan viisumihakemuksen jättämiseen voi varata Suomen viisumikeskuksen verkkosivujen sähköisen ajanvarauspalvelun(Linkki toiselle verkkosivustolle) tai puhelinpalvelun(Linkki toiselle verkkosivustolle) kautta. Viisumikeskus palvelee asiakkaita englannin ja thain kielillä. Viisumikeskuksen aukioloajat ja tarkemman sijainnin näet täältä(Linkki toiselle verkkosivustolle).

Viisumikeskukseen jätettyjen hakemusten kulkua voi seurata viisumikeskuksen verkkosivuilla(Linkki toiselle verkkosivustolle).

Viisumihakemus tulee aina jättää viisumikeskukseen henkilökohtaisesti, samalla otetaan valokuva ja sormenjäljet. Viisumikeskus perii jokaiselta hakijalta palvelumaksun. Suomen Bangkokin suurlähetystö käsittelee jatkossakin kaikki viisumihakemukset ja tekee niihin päätökset.

Viisumikeskuksen yhteystiedot

Visa Application Centre
VFS Global
Unit 404 and 405, The Plaza 4th Floor, Chamchuri Square Building
Phayathai Road, Pathumwan, Bangkok 10330
Thailand

VFS Globalin verkkosivut(Linkki toiselle verkkosivustolle)
Sähköposti: [email protected] 
Puhelinpalvelu: +66 2460 7057

Tarkista aukioloajat viisumikeskuksen nettisivuilta(Linkki toiselle verkkosivustolle).

Suurlähetystön viisumiosasto

Suomen suurlähetystö ei vastaanota viisumihakemuksia, vaan hakemukset jätetään Suomen viisumikeskukseen(Linkki toiselle verkkosivustolle) (VFS Global).

Puhelinpalvelu +66 2207 8700, tiistaisin ja torstaisin klo 14.00–15.00 paikallista aikaa.

Sähköposti [email protected]

Perjantaisin ei ole asiakaspalvelua.

Suurlähetystö ei anna väliaikatietoja käsittelyssä olevista hakemuksista.