Tule meille harjoitteluun – haemme ammattikorkeakouluharjoittelijaa viideksi kuukaudeksi syksylle 2024

Suomen suurlähetystö Tukholmassa hakee ammattikorkeakouluharjoittelijaa syksylle 2024 viiden kuukauden harjoittelujaksolle 9.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme ammattikorkeakouluharjoittelijaa suurlähetystön poliittiseen tiimiin. Tarjoamme innostavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden tutustua edustuston toimintaan ja palveluihin. Asemapaikka Tukholma on aktiivinen suurkaupunki, josta löytyy viheralueiden ja historian lisäksi paljon vapaa-ajan mahdollisuuksia.

Työtehtävät

 • Avustaminen suurlähetystön verkostoitumistapahtumien ja kokouksien järjestämisessä
 • Avustaminen matka- ja vierailujärjestelyissä
 • Avustaminen poliittisen tiimin assistentin tehtävissä
 • Avustaminen sanomaliikenteen jaossa ja kuriiripostissa
 • Muut tavanomaiset toimistotehtävät (ml. suurlähetystön vastaanoton ja puhelinvaihteen hoito)
 • Muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät

Harjoittelijalta odotetaan

 • Tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Organisointikykyä
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ruotsin taitoja, joilla tulee toimeen
 • Sujuvaa toimistosovellusten (mm. Word, Excel) osaamista

Kokemus asiakaspalvelusta sekä matkailualan, liiketalouden ja johdon assistenttityön opinnot katsotaan eduksi.

Harjoittelun ehdot

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus joko oppilaitokselta, Erasmus+ -harjoitteluapuraha tai aikuiskoulutustuki. Myös stipendit hyväksytään oppilaitoksilta ja esimerkiksi säätiöiltä, joiden toimintamuotoihin tai tehtäviin on kirjattu apurahojen (ml. matka-apuraha) myöntö opiskelijoille työharjoitteluun. Harjoittelija ei ole työsuhteessa suurlähetystöön, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelija kuuluu valtion matkaturvavakuutuksen piiriin koko harjoittelunsa ajan. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse.

Miten haet?

Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 31.5.2024 mennessä osoitteeseen [email protected] . Sähköpostin otsikkokenttään merkintä AMK-harjoittelijahakemus TUK pol tiimi/oma nimi

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin verkkosivulla(Linkki toiselle web-sivustolle.).  

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme Ulkoministeriön verkkosivulla(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja harjoittelusta puhelimitse +46 (0)8 676 67 00 (lähetystöneuvos Anna Yletyinen tai hallintovirkailija Anna Viitajylhä) tai sähköpostitse [email protected].