Tule meille harjoitteluun!

Suomen suurlähetystö Tukholmassa hakee ammattikorkeakouluharjoittelijaa viiden kuukauden harjoittelujaksolle. Vapaamuotoiset hakemukset 15.9.2022 mennessä.

Haemme ammattikorkeakouluharjoittelijoita konsulaatin tehtäviin. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden tutustua edustuston toimintaan ja palveluihin. Asemapaikka Tukholma on aktiivinen suurkaupunki, josta löytyy viheralueiden ja historian lisäksi paljon vapaa-ajan toimintaa. Aloitusajankohta lokakuussa tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

  • osallistuminen asiakaspalveluun (passi- ja henkilökorttihakemukset, kansalaisuusilmoitukset)
  • muut tavanomaiset toimistotehtävät (ml. suurlähetystön vastaanoton ja puhelinvaihteen hoito)
  • muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät

Harjoittelijalta odotetaan

Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä molempien kotimaisten kielten taitoa. Etusijan saavat opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Kokemus asiakaspalvelusta sekä matkailualan, liiketalouden ja johdon assistenttityön opinnot katsotaan eduksi.

Harjoittelun ehdot

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus joko oppilaitokselta, Erasmus+ -harjoitteluapuraha, aikuiskoulutustuki tai myös stipendit hyväksytään oppilaitoksilta ja esimerkiksi säätiöiltä, joiden toimintamuotoihin tai tehtäviin on kirjattu apurahojen (ml. matka-apuraha) myöntö opiskelijoille työharjoitteluun. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelija kuuluu valtion matkaturvavakuutuksen piiriin koko harjoittelunsa ajan. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse.

Miten haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen consular.tuk(at)formin.fi viimeistään 15.9.2022. Sähköpostiviestin otsikkoon merkintä "AMK-harjoittelija ja hakijan nimi". Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin verkkosivulta(Linkki toiselle web-sivustolle.).   

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme Ulkoministeriön verkkosivulta(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja harjoittelusta puhelimitse +46 (0)8 6766700 (Jaana Valve tai Kirsi Olakivi-Miftari) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)formin.fi.