Tukholman-suurlähetystö hakee harjoittelijoita vuodelle 2020

Tukholman-suurlähetystö hakee harjoittelijoita vuodelle 2020

Suomen Tukholman-suurlähetystö hakee viittä harjoittelijaa konsulaattiin vuodelle 2020. Harjoittelujaksot kestävät viisi kuukautta. Harjoittelu on suunnattu ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Suurlähetystön viisi harjoittelijaa istuvat hymyillen taukotilan sohvalla.

Työtehtävät (neljä harjoittelijaa):

Harjoittelijan työtehtävät liittyvät pääsääntöisesti konsulaatin toimintaan, mutta harjoitteluun sisältyy myös tutustuminen suurlähetystön muihin toimintoihin.

Työtehtävät sisältävät asiakas- ja puhelinpalvelua edustuston konsulaatissa (ml. passihakemusten vastaanotto, käsittely ja päätöksenteko), muita tavanomaisia toimistotehtäviä sekä suurlähetystön vastaanottovirkailijan tehtäviin osallistumista (ml. puhelinvaihteen hoito).  

 

Työtehtävät (yksi harjoittelija):

Työtehtävät liittyvät kiinteistönhuoltoon ja isännöintiin. Harjoittelijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja sekä mielellään kiinteistöalan opintoja.

 

Perusvalmiudet:

Vaadittava kielitaito on suomi ja ruotsi. Ruotsin kielen taidon ei tarvitse olla erinomainen, vaan riittää, että ruotsilla tulee toimeen.

 

Toivotut aloitusajankohdat:

Tammikuu/helmikuu 2020, huhti–kesäkuu 2020 ja syksyllä 2020, tarkemmat päivämäärät ovat sovittavissa. Kiinteistöhuollon harjoittelijan toivotaan aloittavan tammi/helmikuussa.

 

Harjoittelun kesto:

5 kk

 

Palkkaus:

Suurlähetystö ei työnantajana osallistu palkkakustannuksiin. Edellytyksenä on, että harjoittelija saa oppilaitokseltaan apurahaa harjoittelun ajaksi. Asunto tulee hankkia itsenäisesti.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi tallennukseen.

Kirjalliset, suomenkieliset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 17.11.2019 mennessä osoitteeseen [email protected]. Viestin otsikkokohtaan merkitään "TUK KONSULIHARJOITTELIJA tai TUK KIINTEISTÖHARJOITTELIJA".

Lisätietoja puhelimitse +46 (0)8 676 67 32 (Jaana Valve) tai +46 (0)8 676 67 33 (Pia Helin).