Tukholman-suurlähetystö hakee harjoittelijaa syksyksi

Tukholman-suurlähetystö hakee harjoittelijaa syksyksi

Suomen Tukholman-suurlähetystö hakee harjoittelijaa konsulaattiin. Harjoittelujakso kestää viisi kuukautta. Harjoittelu on suunnattu ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Työtehtävät:

Harjoittelijan työtehtävät liittyvät pääsääntöisesti konsulaatin toimintaan, mutta harjoitteluun sisältyy myös tutustuminen suurlähetystön muihin toimintoihin.

Työtehtävät sisältävät asiakas- ja puhelinpalvelua edustuston konsulaatissa (ml. passihakemusten vastaanotto, käsittely ja päätöksenteko), muita tavanomaisia toimistotehtäviä sekä suurlähetystön vastaanottovirkailijan tehtäviin osallistumista (ml. puhelinvaihteen hoito).

Perusvalmiudet:

Vaadittava kielitaito on suomi ja ruotsi. Ruotsin kielen taidon ei tarvitse olla erinomainen vaan riittää, että ruotsilla tulee toimeen.

Toivotut aloitusajankohdat:

Syyskuu 2021, tai sopimuksen mukaan.

Harjoittelun kesto:

5 kk

Palkkaus:

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, ja apurahan määrä tulee ilmetä hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaa apurahan suoraan harjoittelijalle, jolloin harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löy-tyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supoLinkki toiselle web-sivustolle..

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tu-tustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi tallennukseen.

Kirjalliset, suomenkieliset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 6.6.2021 mennessä osoitteeseen [email protected] Viestin otsikkokohtaan merkitään "TUK KONSULIHARJOITTELIJA". Ilmoita hakemuksessa apurahan määrä.

Lisätietoja puhelimitse +46 (0)8 6766732 (Jaana Valve) tai +46 (0)8 676 6733 (Pia Helin).