Harjoittelijoita Tukholman-suurlähetystön konsulaattiin

Suomen Tukholman-suurlähetystö etsii harjoittelijoita konsulaattiin vuodelle 2019. Harjoittelujaksot kestävät viisi kuukautta. Harjoittelu sopii erityisesti ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Työtehtävät:

Harjoittelijan työtehtävät liittyvät pääsääntöisesti konsulaatin toimintaan, mutta tavoitteena on antaa harjoittelijalle mahdollisuus tutustua suurlähetystön muihin toimintoihin.

Työtehtävät sisältävät asiakas- ja puhelinpalvelua edustuston konsulaatissa (ml. passihakemusten vastaanotto, käsittely ja päätöksenteko), muita tavanomaisia toimistotehtäviä sekä suurlähetystön vastaanottovirkailijan tehtäviin osallistumista (ml puhelinvaihteen hoito). Edellä mainitut tehtävät ovat harjoittelijaa eniten työllistäviä. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan harjoittelija osallistuu suurlähetystössä järjestettäviin tapahtumiin.

Perusvalmiudet:

Vaadittava kielitaito on suomi ja ruotsi. Ruotsin kielen taidon ei tarvitse olla erinomainen, vaan riittää, että ruotsilla tulee toimeen.

Toivotut aloitusajankohdat:

Toukokuu 2019, kesäkuu 2019 ja syksyllä 2019. Tarkemmat päivämäärät ovat sovittavissa.

Harjoittelun kesto:

5 kk

Palkkaus:

Suurlähetystö ei työnantajana osallistu palkkakustannuksiin. Edellytyksenä on, että harjoittelija saa oppilaitokseltaan apurahaa harjoittelun ajaksi.

Hakemuksen jättöpäivä:

Viimeistään 27.1.2019

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostilla osoitteisiin [email protected], cc: [email protected]

Lisätietoja:

Sähköpostitse [email protected], cc: [email protected], puhelimitse +46 (0)8 6766732 (Jaana Valve) tai +46 (0)8 676 6733 (Anne Malinen-Williams).