Hae harjoittelijaksi konsulaattiin

Hae harjoittelijaksi konsulaattiin

Suomen suurlähetystö Tukholmassa hakee kolmea ammattikorkeakouluharjoittelijaa viiden kuukauden harjoittelujaksoille. Vapaamuotoiset hakemukset 6.2.2022 mennessä.

Haemme ammattikorkeakouluharjoittelijoita konsulaatin tehtäviin. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden tutustua edustuston toimintaan ja palveluihin. Aloitusajankohdat huhtikuussa, kesäkuussa ja syyskuussa.

Työtehtävät

  • osallistuminen asiakaspalveluun (passi- ja henkilökorttihakemukset, kansalaisuusilmoitukset)
  • hallinnolliset tehtävät
  • muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät

Harjoittelijalta odotetaan

Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä molempien kotimaisten kielten taitoa. Etusijan saavat opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Kokemus asiakaspalvelusta sekä matkailualan, liiketalouden ja johdon assistenttityön opinnot katsotaan eduksi.

Harjoittelun ehdot

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelijalla on mahdollisuus kuulua valtion matkaturvavakuutuksen piiriin koko harjoittelunsa ajan. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse.

Miten haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen consular.tuk(at)formin.fi viimeistään 6.2.2022. Sähköpostiviestin otsikkoon merkintä "AMK-harjoittelija ja hakijan nimi". Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin verkkosivulta(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan)

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme Ulkoministeriön verkkosivulla(Linkki toiselle verkkosivustolle) (avautuu uuteen ikkunaan). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja harjoittelusta puhelimitse +46 (0)8 6766700 (Jaana Valve tai Pia Helin) tai sähköpostitse [email protected]