Team Finland -nätverket i Singapore

Nätverket Team Finland främjar Finlands intressen ute i världen: finländska företags internationalisering, utländska investeringar i Finland och Finlandsbilden. Nätverket sammanför aktörerna och tjänsterna som finns inom dessa områden. Kärnan i nätverket utgörs av statsfinansierade organisationer inom de här områdena såsom ministerierna, beskickningsnätverket, Business Finland, Finlands kultur- och vetenskapsinstitut, Finnvera, Finnfund samt internationaliseringstjänster som byggts upp kring de regionala NMT-centralerna.

Nätverket Team Finland hjälper ditt företag att internationaliseras, växa och lyckas ute i världen. Mera information om tjänsterna för företag som vill växa internationellt på Team Finlands webbplats(Länk till en annan webbplats.) (Öppnar nytt fönster).  

Team Finland Knowledge (TFK) -nätverket, skapat gemensamt av utbildningsministeriet och utrikesministeriet, gör Finland känt som ett land av högkvalitativ utbildning och vetenskap. Målet med Team Finland Knowledge är att göra Finland öppet, internationellt och mer attraktivt för talanger. Team Finland Knowledge specialisterna gör det lättare för högskolor, forskningsinstitut och enskilda forskare och andra aktörer att få tillgång till ny kunskap och möjliggör kontakter. Nätverket stöder förstärkning av student-, forskare- och personalmobilitet samt export av kunskap och utbildningsförmåga. 

Team Finland i Singapore

Team Finland-kontaktpersoner i Singapore

Ordförande

Ambassadör Antti Vänskä
Finlands Ambassad, Singapore

Koordinator

Riku Mäkelä
Counsellor, Innovation and Trade Affairs
Embassy of Finland, Singapore
riku.makela(at)formin.fi
+65 9815 7094

Team Finland Knowledge Network

Anna Korpi
Counsellor, Education and Research Affairs
Embassy of Finland, Singapore
anna.korpi(at)formin.fi

Finnish Business Council Singapore

Minna Hyväri, General Manager
fbcsg(at)fbcsg.org

Mera information