Suurlähetystö Moskovassa hakee konsulipalveluvirkailijaa

Suomen suurlähetystö Moskovassa hakee kahdeksi vuodeksi määräaikaista, suurlähetystöön työsuhteessa olevaa konsulipalveluvirkailijaa 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Konsulipalveluvirkailijan päätehtäviä ovat viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittely, yhteistyö viisumikeskuksen kanssa sekä asiakaspalvelu suomeksi, ruotsiksi venäjäksi ja englanniksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta. Hakijalta edellytämme hyvää suomen, venäjän ja englannin kielen taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Kokemus viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittelystä katsotaan eduksi. Koulutus ja perehdytys tehtävään annetaan ulkoministeriössä Suomessa ja Moskovan suurlähetystössä. 

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa sähköpostitse konsulipalveluyksikön esimies Maija Välivaara ([email protected]).

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään tiistaina 10.12.2019 klo 17.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Ulkoministeriö ja Moskovan suurlähetystö käyttävät hakuprosessissa annettuja henkilötietoja vain tarkoituksenmukaisella ja EU:n tietosuojalain määrittämällä tavalla. Suurlähetystö ei anna henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman lakiperustaista syytä. Voit lukea lisää tietosuojasta ulkoministeriön verkkosivuilta www.um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla työpaikkaa hyväksyt tietosuojaan liittyvät käytännöt ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle