Suomen Pietarin-pääkonsulaatti hakee työsopimussuhteeseen konsulipalveluvirkailijoita

Kiinnostavatko sinua monipuoliset maahantulotehtävät lähellä Suomea? Suomen Pietarin-pääkonsulaatti hakee palvelukseensa vuoden määräaikaisia, työsopimussuhteisia konsulipalveluvirkailijoita 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostavatko sinua monipuoliset maahantulotehtävät lähellä Suomea? Suomen Pietarin-pääkonsulaatti hakee palvelukseensa vuoden määräaikaisia, työsopimussuhteisia konsulipalveluvirkailijoita 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhdetta voidaan tilanteen mukaan mahdollisesti jatkaa määräaikaisena ensimmäisen vuoden jälkeen. Perehdytys ja koulutus tehtävään annetaan työn ohessa Suomen pääkonsulaatissa Pietarissa.

Konsulipalveluvirkailijan päätehtäviä ovat maahantulolupahakemusten käsittely ja hakijoiden haastattelu sekä asiakaspalvelu suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Työsuhteessa sovelletaan nk. paikallisesti palkatun työntekijän työehtoja, ja työsuhde on suoraan pääkonsulaattiin.    Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta, hyvää suomen, venäjän ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoja, yhteistyö- ja paineensietokykyä, joustavuutta ja tarkkuutta sekä hyviä tietotekniikkataitoja. Kokemus viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää kielitaitoa ja osaamista maahantuloasioissa sekä kannustavan työyhteisön.

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstö tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta https://um.fi/tehtaviin-hakeminen(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastosihteeri Mikko Mutka [email protected]. Palvelussuhteen ehtojen osalta tiedustelut 6.6.2022 saakka osastosihteerille [email protected] ja 7.6.2022 jälkeen hallinnolliselle ulkoasiainsihteerille [email protected].

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään 17.6.2022 sähköpostiosoitteeseen [email protected] . Viestin otsikoksi pyydämme merkitsemään ”Konsulipalveluvirkailija / Pietari”.