Suomen Pietarin-pääkonsulaatin Murmanskin toimipiste hakee työsopimussuhteeseen kahta konsulipalveluvirkailijaa hoitamaan maahantuloasioita

Suomen Pietarin-pääkonsulaatin Murmanskin toimipiste hakee työsopimussuhteeseen kahta määräaikaista, työsopimussuhteista konsulipalveluvirkailijaa 1.1.2020 ja 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on ns. asemamaasta palkatun tehtävä, eli työntekijä on  työsuhteessa suoraan pääkonsulaattiin Murmanskin toimipisteeseen. Perehdytys ja koulutus tehtävään annetaan työn ohessa Murmanskin toimipisteessä sekä tarvittaessa ulkoministeriössä Helsingissä.

Konsulipalveluvirkailijoiden päätehtäviä ovat maahantulolupahakemusten käsittely sekä asiakaspalvelu suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Tehtävien hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta, erinomaista suomen sekä hyvää venäjän ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Toivomme myönteistä asiakaspalveluasennetta, yhteistyö- ja paineensietokykyä, joustavuutta ja tarkkuutta sekä hyviä tietotekniikkataitoja. Kokemus viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää kielitaitoa ja osaamista maahantuloasioissa sekä kannustavan työyhteisön.

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo(Linkki toiselle web-sivustolle.).

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

 

Lisätietoja antaa Maria Järvinen [email protected]

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään 30.9.2019 sähköpostiosoitteeseen [email protected] . Viestin otsikoksi pyydämme merkitsemään ”Konsulipalveluvirkalija / Murmansk”