Suomen Pietarin-pääkonsulaatti etsii korkeakouluharjoittelijaa

Suomen Pietarin-pääkonsulaatti etsii korkeakouluharjoittelijaa

Kiinnostaako sinua Suomen maakuvaa edistävien tilaisuuksien järjestäminen sykkivässä miljoonakaupungissa lähellä Suomea? Entä viestiminen sosiaalisessa mediassa? Oletko utelias ja aktiivinen? Tule meille harjoittelijaksi!

        Tehtäviin kuuluvat:

 • Avustaminen alueellisen ja taloudellisen yhteistyön tiimin sekä lehdistö- ja kulttuuritiimin tilaisuuksien ja vierailujen järjestämisessä
 • Avustaminen mediaseurannassa, taustaselvitysten laatimisessa sekä raportoinnissa
 • Ympäristöasioiden ja arktisen yhteistyön seuranta
   
  Kielitaito:
 • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
 • tyydyttävä venäjän ja ruotsin kielen taito
   
  Toivomme, että sinulla on aikaisempaa Venäjä-kokemusta, olet oma-aloitteinen, sopeudut hyvin monikulttuuriseen ympäristöön, sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja organisointitaidot ja olet tarkka ja joustava. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi oikeustiede, yhteiskunta- ja hallintotieteet tai kauppa- ja taloustieteet.
   
  Ajankohta ja kesto: 3kk välillä huhti-heinäkuu 2020
  Työaika: Kokoaikatyö
  Palkka: 1236 eur/kk
  Harjoittelijoiden määrä: 1
   
  Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Edellytämme jommankumman seuraavista rahoitusmuodoista: työnantajalle maksettavan yliopiston harjoittelutuen (vähintään 1680 euroa/harjoittelu) tai suoraan opiskelijalle maksettavan apuraha- tai stipendirahoituksen tarvittaessa useista lähteistä (vähintään noin 2000 euroa/harjoittelu). Todistus myönnetystä rahoituksesta tulee liittää hakemukseen.
   
  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja liitteiden kera viimeistään 26.1.2020 osoitteeseen: [email protected]. Laita otsikoksi ”harjoittelu”. Kerrothan hakemuksessasi myös, milloin olisit valmis aloittamaan harjoittelun.
   
  Yhteyshenkilö: Sebastian Gahnström
  Puhelinnumero: +7 812 331 7600
  Osoite: Suomen Pietarin-pääkonsulaatti, Preobrazhenskaja Pl. 4, Pietari
   
  Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
   
  Ulkoministeriö ja Pietarin pääkonsulaatti käyttävät hakuprosessissa annettuja henkilötietoja vain tarkoituksenmukaisella ja EU:n tietosuojalain määrittämällä tavalla. Pääkonsulaatti ei anna henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman lakiperustaista syytä. Voit lukea lisää tietosuojasta ulkoministeriön verkkosivuilta www.um.fi/tietosuoja. Hakemalla harjoittelupaikkaa hyväksyt tietosuojaan liittyvät käytännöt ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle.