Suomen Pietarin-pääkonsulaatti etsii korkeakouluharjoittelijaa

Kiinnostaako sinua Suomen maakuvaa edistävien tilaisuuksien järjestäminen sykkivässä miljoonakaupungissa lähellä Suomea? Entä viestiminen sosiaalisessa mediassa? Oletko utelias ja aktiivinen? Tule meille harjoittelijaksi!

        Tehtäviin kuuluvat:

  • Avustaminen alueellisen ja taloudellisen yhteistyön tiimin sekä lehdistö- ja kulttuuritiimin tilaisuuksien ja vierailujen järjestämisessä
  • Avustaminen mediaseurannassa, taustaselvitysten laatimisessa sekä raportoinnissa
  • Ympäristöasioiden ja arktisen yhteistyön seuranta
     
    Kielitaito:
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • tyydyttävä venäjän ja ruotsin kielen taito
     
    Toivomme, että sinulla on aikaisempaa Venäjä-kokemusta, olet oma-aloitteinen, sopeudut hyvin monikulttuuriseen ympäristöön, sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja organisointitaidot ja olet tarkka ja joustava. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi oikeustiede, yhteiskunta- ja hallintotieteet tai kauppa- ja taloustieteet.
     
    Ajankohta ja kesto: 3kk välillä huhti-heinäkuu 2020
    Työaika: Kokoaikatyö
    Palkka: 1236 eur/kk
    Harjoittelijoiden määrä: 1
     
    Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Edellytämme jommankumman seuraavista rahoitusmuodoista: työnantajalle maksettavan yliopiston harjoittelutuen (vähintään 1680 euroa/harjoittelu) tai suoraan opiskelijalle maksettavan apuraha- tai stipendirahoituksen tarvittaessa useista lähteistä (vähintään noin 2000 euroa/harjoittelu). Todistus myönnetystä rahoituksesta tulee liittää hakemukseen.
     
    Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja liitteiden kera viimeistään 26.1.2020 osoitteeseen: [email protected]. Laita otsikoksi ”harjoittelu”. Kerrothan hakemuksessasi myös, milloin olisit valmis aloittamaan harjoittelun.
     
    Yhteyshenkilö: Sebastian Gahnström
    Puhelinnumero: +7 812 331 7600
    Osoite: Suomen Pietarin-pääkonsulaatti, Preobrazhenskaja Pl. 4, Pietari
     
    Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
     
    Ulkoministeriö ja Pietarin pääkonsulaatti käyttävät hakuprosessissa annettuja henkilötietoja vain tarkoituksenmukaisella ja EU:n tietosuojalain määrittämällä tavalla. Pääkonsulaatti ei anna henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman lakiperustaista syytä. Voit lukea lisää tietosuojasta ulkoministeriön verkkosivuilta www.um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla harjoittelupaikkaa hyväksyt tietosuojaan liittyvät käytännöt ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle.