Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee työsopimussuhteeseen konsulipalveluvirkailijaa

Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee työsopimussuhteeseen konsulipalveluvirkailijaa

Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee palvelukseensa määräaikaisia, työsopimussuhteisia konsulipalveluvirkailijoita 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan 30.11.2020 saakka.

Tehtävä on ns. asemamaasta palkatun tehtävä eli työntekijä on työsuhteessa suoraan pääkonsulaattiin. Perehdytys ja koulutus tehtävään annetaan työn ohessa Suomen pääkonsulaatissa Pietarissa sekä tarvittaessa ulkoministeriössä Helsingissä.

Konsulipalveluvirkailijan päätehtäviä ovat maahantulolupahakemusten käsittely sekä asiakaspalvelu suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta, erinomaista suomen sekä hyvää venäjän ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Toivomme myönteistä asiakaspalveluasennetta, yhteistyö- ja paineensietokykyä, joustavuutta ja tarkkuutta sekä hyviä tietotekniikkataitoja. Kokemus viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää kielitaitoa ja osaamista maahantuloasioissa sekä kannustavat ja kivat työkaverit.

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

 

Lisätietoja antavat Anneli Nummelin [email protected]  ja Mikko Mutka [email protected].

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään 21.10.2019 sähköpostiosoitteeseen [email protected] . Viestin otsikoksi pyydämme merkitsemään ”Konsulipalveluvirkailija / Pietari”.