Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee työsopimussuhteeseen kahta konsulipalveluvirkailijaa maahantuloasioiden tiimiin

Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee työsopimussuhteeseen kahta konsulipalveluvirkailijaa maahantuloasioiden tiimiin

Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee palvelukseensa kahta määräaikaista, työsopimussuhteista konsulipalveluvirkailijaa 1.6.2019 ja 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee palvelukseensa kahta määräaikaista, työsopimussuhteista konsulipalveluvirkailijaa 1.6.2019 ja 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on ns. asemamaasta palkatun tehtävä eli työntekijä on työsuhteessa suoraan pääkonsulaattiin. Perehdytys ja koulutus tehtävään annetaan työn ohessa Suomen pääkonsulaatissa Pietarissa sekä tarvittaessa ulkoministeriössä Helsingissä.

Konsulipalveluvirkailijoiden päätehtäviä ovat maahantulolupahakemusten käsittely sekä asiakaspalvelu suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Tehtävien hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta, erinomaista suomen sekä hyvää venäjän ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Toivomme myönteistä asiakaspalveluasennetta, yhteistyö- ja paineensietokykyä, joustavuutta ja tarkkuutta sekä hyviä tietotekniikkataitoja. Kokemus viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää kielitaitoa ja osaamista maahantuloasioissa sekä kannustavat ja kivat työkaverit.

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

 

Lisätietoja antavat Anneli Nummelin [email protected] ja Elina Lappalainen [email protected]

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään 15.5.2019 sähköpostiosoitteeseen [email protected] . Viestin otsikoksi pyydämme merkitsemään ”Konsulipalveluvirkalija / Pietari

​​​​​​​