Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee työsopimussuhteeseen konsulipalveluvirkailijaa

Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee työsopimussuhteeseen konsulipalveluvirkailijaa

Kiinnostavatko sinua monipuoliset maahantulotehtävät lähellä Suomea? Suomen pääkonsulaatti Pietarissa hakee palvelukseensa vuoden määräaikaista, työsopimussuhteista konsulipalveluvirkailijaa 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vuoden määräaika sisältää 3 kk:n koeajan. Perehdytys ja koulutus tehtävään annetaan ulkoministeriössä Helsingissä sekä työn ohessa Suomen pääkonsulaatissa Pietarissa.

Konsulipalveluvirkailijan päätehtäviä ovat maahantulolupahakemusten käsittely ja hakijoiden haastattelu sekä asiakaspalvelu suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Tehtävä on ns. asemamaasta palkatun tehtävä eli työntekijä on työsuhteessa suoraan pääkonsulaattiin. Työnantaja ei osallistu muutto-, asumis-, lasten koulutus- tai muihin vastaaviin kustannuksiin.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta, hyvää suomen, venäjän ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoja, yhteistyö- ja paineensietokykyä, joustavuutta ja tarkkuutta sekä hyviä tietotekniikkataitoja. Kokemus viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää kielitaitoa ja osaamista maahantuloasioissa sekä kannustavat ja kivat työkaverit.

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta https://um.fi/tehtaviin-hakeminen .

 

Lisätietoja antavat Anneli Nummelin [email protected]  ja Mikko Mutka  [email protected]

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään 14.2.2020 sähköpostiosoitteeseen [email protected]n.fi. Viestin otsikoksi pyydämme merkitsemään ”Konsulipalveluvirkailija / Pietari”.