Petroskoin toimipiste hakee kahta konsulipalveluvirkailijaa

Suomen Pietarin-pääkonsulaatin Petroskoin-toimipiste hakee kahta määräaikaista, toimipisteeseen työsuhteessa olevaa konsulipalveluvirkailijaa yhden vuoden työsuhteeseen 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Konsulipalveluvirkailijan päätehtäviä ovat viisumi- ja oleskelulupahakemusten vastaanotto ja käsittely, yhteistyö viisumikeskuksen kanssa sekä asiakaspalvelu suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta, hyvää venäjän ja englannin kielen taitoa sekä yhteistyökykyä, tarkkuutta ja joustavuutta. Aiempi kokemus maahantulolupahakemusten käsittelystä katsotaan eduksi. Koulutus ja perehdytys tehtävään annetaan ulkoministeriössä Suomessa ja edustustossa Petroskoissa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse konsuli Tarvo Nieminen ([email protected]).

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja poliisin verkkosivulta www.poliisi.fi/supo(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Hakemukset pyydetään lähettämään 12.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Ulkoministeriö ja Petroskoin toimipiste käyttävät hakuprosessissa annettuja henkilötietoja vain tarkoituksenmukaisella ja EU:n tietosuojalain määrittämällä tavalla. Suurlähetystö ei anna henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman lakiperustaista syytä. Voit lukea lisää tietosuojasta ulkoministeriön verkkosivuilta www.um.fi/tietosuoja(Linkki toiselle web-sivustolle.). Hakemalla työpaikkaa hyväksyt tietosuojaan liittyvät käytännöt ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle.