Moskovan suurlähetystö hakee konsulipalveluvirkailijaa

Moskovan suurlähetystö hakee konsulipalveluvirkailijaa

Suomen suurlähetystö Moskovassa hakee määräaikaista, suurlähetystöön työsuhteessa olevaa konsulipalveluvirkailijaa yhdeksi vuodeksi 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Konsulipalveluvirkailijan päätehtäviä ovat viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittely, yhteistyö viisumikeskuksen kanssa sekä asiakaspalvelu suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kansalaisuutta ja hyvää venäjän ja englannin kielen taitoa. Kokemus viisumi- ja oleskelulupahakemusten käsittelystä katsotaan eduksi. Koulutus ja perehdytys tehtävään annetaan ulkoministeriössä Suomessa ja Moskovan suurlähetystössä.

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa sähköpostitse konsulipalveluyksikön esimies Maija Välivaara ([email protected]).

Tehtävään ehdolla olevasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Hakemukset pyydetään lähettämään viimeistään sunnuntaina 21.7.2019 sähköpostiosoitteeseen [email protected].

---

Ulkoministeriö ja Moskovan suurlähetystö käyttävät hakuprosessissa annettuja henkilötietoja vain tarkoituksenmukaisella ja EU:n tietosuojalain määrittämällä tavalla. Suurlähetystö ei anna henkilötietoja kolmannelle osapuolelle ilman lakiperustaista syytä. Voit lukea lisää tietosuojasta ulkoministeriön verkkosivuilta www.um.fi/tietosuoja. Hakemalla työpaikkaa hyväksyt tietosuojaan liittyvät käytännöt ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelylle.

Venäjä