Webinaari – Portugalin teollisuuden hiilineutraalisuustavotteiden mahdollisuudet suomalaisille yrityksille

Portugali etsii hiilineutraalisuuteen tähtäävilleen, vihreää ja digitaalista siirtymää painottaville hankkeilleen potentiaalisia toteuttajia ja yhteistyökumppaneita. Portugali on kiinnostunut ratkaisuista liittyen energiatehokkuuteen ja uusiutuvien energialähteiden sisällyttämisestä tuotantoon. Energiatransitiota vauhdittaville vaihtoehdoille on kysyntää ja erityisesti suomalaisten yritysten tarjoamat ratkaisut kiinnostavat.

Kuva: Harri Tarvainen/Visit Finland

Tervetuloa webinaariin 18.2.2022 kello 11.00 (Suomen aikaa) kuulemaan lisää suomalaisten yritysten liiketoimintamahdollisuuksista liittyen Portugalin teollisuuden tavotteista hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Suomen Portugalin suurlähetystö järjestää tapahtuman yhteistyössä Business Finlandin sekä Portugalin elvytyssuunnitelman hallinnoinnista vastaavan innovaatio-organisaatio IAPMEI:n kanssa.

Lisätietoja ja ohjelma: https://www.businessfinland.fi/en/whats-new/events/2022/call-for-collaboration-decarbonization-of-industries-in-portugal(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Ilmoittautuminen: https://businessfinlandmarketing.microsoftcrmportals.com/event/registration?id=Portugal_tender-tapahtuma_20120222546748058(Linkki toiselle web-sivustolle.)