Suurlähetystön sähköinen kontaktilista

Euroopan unionissa aletaan soveltamaan uutta yleistä tietosuoja-asetusta (EU 679/2016) 25.5.2018 alkaen. Asetus tuo tullessaan uusia sääntöjä ja velvoitteita, joiden avulla henkilötietojen suojaa ja samalla yksityisyyttä vahvistetaan. Yleinen tietosuoja-asetus asettaa vaatimuksia mm. henkilö- ja yhteystietojen käsittelylle, keräämiselle, minimoinnille, täsmällisyydelle sekä tiedon elinkaaren hallinnalle.

Mikäli nimenne on suurlähetystön sähköpostilistalla ja, jotta suurlähetystö voi jatkossakin lähettää teille informaatioita tulevista tapahtumista tms., tarvitsemme siihen teiltä luvan. Jos olette jo täyttäneet Ulkoministeriön matkustusilmoituksen www.matkustusilmoitus.fi(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan), suosittelemme matkustusilmoituksen tekemistä myös pysyvästi maassa oleville, ja antaneet siellä tiedotusluvan uutiskirjeiden, kutsujen ja muiden tiedotteiden lähettämiseen, tämä lupa riittää niin kauan kuin matkustusilmoituksenne on voimassa. Jos ette ole vielä täyttäneet matkustusilmoitusta mutta haluatte jatkossakin vastaanottaa edellä mainittuja viestejä, voitte antaa myös luvan lähettämällä sähköpostia suurlähetystön sähköpostiin [email protected]  11.6.2018 mennessä.

Mikäli ette ole antaneet tiedotuslupaa matkustusilmoituksessanne ettekä anna lupaa sähköpostiste, poistamme nimenne kontaktilistastamme.