Team Finland-vierailulla edistämään suomalaisten yritysten mahdollisuuksia Portugalissa

Team Finland-vierailulla edistämään suomalaisten yritysten mahdollisuuksia Portugalissa

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari vierailee Lissabonissa 21.-24.9. Vierailun tavoitteena on edistää Suomen ja Portugalin välistä kaupallistaloudellista yhteistyötä ja tukea käynnissä olevia hankkeita. Erityisen ajankohtaisen vierailusta tekee EU:n elpymisväline, joka tukee Portugalin talouden elpymistä 16,6 miljardilla eurolla.

Investoinneilla rakennetaan entistä vihreämpää, digitaalisempaa ja selviytymiskykyisempää Eurooppaa. Voit lukea Portugalin elpymissuunnitelmasta tästä suurlähetystön laatimasta raportista ja recuperarportugal.pt(Linkki toiselle verkkosivustolle) –sivuilta.

Koronapandemiasta johtuen vierailuun ei voida liittää tavanomaista yritysdelegaatiota, mutta rajoitettu yritysosallistuminen osaan tapaamisista on mahdollista. Lisäksi ministeri välittää mielellään viestejä suomalaisyrityksiltä tapaamiskumppaneilleen.

Mikäli vierailu kiinnostaa sinua ja yritystäsi, olethan yhteydessä tämän linkin (Linkki toiselle verkkosivustolle)kautta ja kerro toiveistasi!