Tule Helsinkiin. Eurooppaa ja Aasia tulevat myös!

Tule Helsinkiin. Eurooppaa ja Aasia tulevat myös!

Euroopan ja Aasian pyöreän pöydän keskustelut kokoavat yhteen luovan alan ammattilaisia löytämään liiketoimintamahdollisuuksia, jakamaan parhaita käytäntöjä ja inspiroitumaan uusista ideoista. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 4.-7. syyskuuta 2014.

EARS on Beijing, Pekingissä 2013.
EARS on Beijing, Pekingissä 2013.

EARS on Helsinki –tapahtuma keskittyy tänä vuonna Aasiaan ja sen ohjelma pitää sisällään avauspuheita, pyöreän pöydän keskusteluja, verkostoitumistilaisuuksia ja yritysvierailuja. Mukana ohjelmassa on myös musiikkiryhmiä, designia, esittävää taidetta ja media-alan ammattilaisia. Teollisuusalat kohtaavat paneelikeskusteluissa, joissa käsitellään brändäystä, markkinointia ja Aasian kulttuuripolitiikkaa.

Rekisteröityminen ja tapahtuman ohjelman viimeisimmät päivitykset osoitteesta: http://www.ears.asia/ears-on-helsinki-2014(Linkki toiselle verkkosivustolle)

Europe-Asia Roundtable Sessions on kansainvälinen tapahtumaverkosto ja verkkomedia, joka yhdistää Euroopan ja Aasian luovat keskukset. EARS tarjoaa mahdollisuuden oppia kulttuuriteollisuuden uusimmista trendeistä ja ilmiöistä ja tavat ihmisiä ilmiöiden takana.