Suurlähettilään tervehdys

Hyvä lukija

Olen iloinen voidessani toivottaa sinut tervetulleeksi Suomen Varsovan-suurlähetystön uusille verkkosivuille.

Uudet verkkosivut ovat osa jatkuvasti kehittyviä palveluitamme, joilla tarjoamme sinulle hyödyllistä tietoa Suomesta, suomalaisuudesta ja Suomen toiminnasta Puolassa. Yhdessä muiden käytössämme olevien tiedotuskanavien kanssa uudet verkkosivumme mahdollistavat entistä tehokkaamman ja nopeamman palvelun.

Verkkosivujen mahdollistama tiedonkulun tehokkuus ja nopeus lisäävät osaltaan myös palvelujemme ja toimintamme avoimuutta. Juuri toiminnan avoimuus on keskeistä ajattelussamme ja suurlähetystömme palveluissa.

Avoimuudella, tekniikan suomilla mahdollisuuksilla ja sinun avullasi meidän on mahdollista saavuttaa yksi toimintamme laatua lisäävistä tavoitteista - vuorovaikutteisuus. Suurlähetystön tärkeimpiä tehtäviä on palvella. Hyvän ja tehokkaan palvelun toteuttamiseksi tarvitsemme palautetta, kiitosta ja kritiikkiäkin. Sen avulla meidän on mahdollista kehittyä ja palvella entistä paremmin.

Hyvä lukija. Toivon, että viihdyt uuden palvelumme parissa ja löydät tiedon, jota etsit. Toivon myös, että osallistut ja annat palautetta. Vielä kerran - tervetuloa!


Jan Store
suurlähettiläs