Suomen suurlähetystö ja Dom Kultury Rembertów järjestävät yhdessä perinteiset suomalaiset lavatanssit juhannuksen kunniaksi.

Luvassa on tangoa, humppaa ja jenkkaa. Suomalaisen tangon saloja avataan Elina Nurmisen johdolla. Elina Nurminen on Varsovan yliopiston suomenkielen lehtori ja  hän on opettaa suomalaista tangoa tilaisuudessa.

Tilaisuuden musiikista vastaa yhtye „Mosaic Quintet”, joka on kiertänyt Suomen lavoja useina kesinä. Oikeaan lavatanssitunnelmaan pääsy on siis taattu.

sima Myös kanttiini toimii. Tilaisuudessa voi ostaa maisteltavakseen perinteisiä suomalaisia ruokia, jotka valmistetaan paikan päällä. Luvassa on karjalanpiirakoita, lihapullia ja puolukkahilloa, kanelipullia, pullaa, lettuja ja simaa.

Sydämellisesti tervetuloa, tuo kaverisikin!

Paikka: Dom Kultury Rembertów, Al. Komandosów 8 (Warszawa, Rembertów)

Aika: torstai 21.6.2012, kello 16.00-20.00

 

 

 

Tieto niille, jotka matkustavat juhannustansseihin julkisilla kulkuneuvoilla:

1.    bussi nro 514 pysäkiltä Politechnika, jää kyydistä pysäkillä Klasztorna,100 m kävelyä kirkkoa kohti

2.    Szybka Kolej Miejskan –juna SKM-2 pysäkiltä Warszawa Śródmieście pysäkille Warszawa Rembertów, kävellen laiturilta vasemmalle Nowy Rembertowin suuntaan, rautatien suuntaisesti kunnes tulet ul. Ilskiego –kadulle ja sitten pitää kääntyä oikealle Al. Komandosów –kadulle ja jatkaa  kirkkoa kohti. Kävely rautatieasemalta Rembertowin kulttuuritalolle kestää n. 8-10 minuuttia.