Laura Mikkolan pianokonsertti ihastutti

Pianotaiteilija Laura Mikkola esiintyi Suomen Varsovan suurlähettilään residenssissä 22.6.2005

Maailmankuulu pianotaiteilija Laura Mikkola esiintyi Suomen Varsovan suurlähettilään residenssissä keskiviikkona 22.6.2005 täydelle salille. Konserttiyleisö oli haltioitunut hänen esiintymisestään. Laura Mikkola tulkitsi Chopinia, Sibeliusta ja Lisztiä herkkäsieluisesti ja oivaltavasti.

Laura Mikkola on saavuttanut urallaan sekä merkittäviä kilpailuvoittoja että paikan suuren yleisön sydämessä. Hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa sekä Yhdysvalloissa Philadelphian Curtis Institute of Musicissä ja Indianan Bloomingtonin University-School of Musicissä. Hänen opettajinaan ovat toimineet Murray Perahia, Menahem Pressler, Gary Graffman, Dmitri Baskirov, Tapani Valsta sekä Ferenc Rados. Hän on myös tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen kapellimestarien kanssa. Laura Mikkola on myös kysytty vierailija kansainvälisillä musiikkifestivaaleilla.

Seuraavaksi Laura Mikkola esiintyy Lodzissa 24.6.2005. Sen jälkeen hän esiintyy Chopin-festivaaleilla Chopinin syntymäkodissa Zelazowa Wolassa ja Varsovassa Lazienkin puistossa 26.6.2005.