Kauppapolitiikka-lehti esittelee modernia Intiaa

Ulkoministeriön julkaiseman Kauppapolitiikka-lehden numero 2/17 on ilmestynyt. Uusimmassa numerossa teemana on moderni Intia ja mitä mahdollisuuksia maa tarjoaa suomalaisyrityksille.

Kuva: Otavamedia

Kesäkuun lehdessä Intia uudistuu ja näyttää modernit kasvonsa. Huiman talouskasvun Intia kaipaa suomalaisosaamista. Maa tarjoaa juuri nyt paljon mahdollisuuksia suomalaisyrityksille.

Muita aiheita tuoreessa lehdessä ovat muun muassa suomalainen koulutusvienti, ASEAN-maiden sopimusneuvottelut, kauppamenettelysopimuksen tuomat hyödyt yrityksille ja ajankohtainen Astana Expo -maailmannäyttely.

Lisäksi uusimmassa lehdessä analysoidaan laajasti kauppapolitiikan uusia uhkia ja mahdollisuuksia Donald Trumpin aikakaudella ja Brexit-uutisten valossa. Lehdestä löytyy myös valokuvasarja sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilan Team Finland -matkalta Singaporeen.

Lue lisää:

Kauppapolitiikka-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tilaa maksuton Kauppapolitiikka-lehti ja uutiskirje(Linkki toiselle web-sivustolle.) (avautuu uuteen ikkunaan).

kauppa
kestävä kehitys
koulutus
tietoyhteiskunta